11:31 бай |
якщо комусь цікаво, мій жж переїхав сюди. бай бай.
* Музыка: Metropolis 2000: Scenes From New York * Настроение: гуд
|
| П || П || П:0 | |
09:28 ранок? |
стрейт еджерство таки рулить, хто би там що не казав. і безалкогольне пиво ніфіга не порятунок!
* Музыка: Dream Theater - Voices * Настроение: вранішне
|
| П || П || П:3 | |
20:51 літо.... |
мертвий сезон нах. всі як повимирали
* Музыка: Маврик * Настроение: гуд
|
| П || П || П:5 | |
11:18 аааха |
а я тепер студент =))))))))))
* Музыка: Symphony X - Awakenings * Настроение: супер!
|
| П || П || П:16 | |
22:11 №765097 |
ходив до СК Олімпійський. Забрав гроші за Пінк Флойд.....віддали. от. ці 150 гривень звичайно не замінить концерт, але на ці гроші купив собі нові вуха. ще купив колонки, правда вже на інші гроші. і футболку. ага. потім зустрівся з братом і однокласниками, і з другом з Харкова. посиділи в Еріксі. вроді все норм. але настрій хєровий. мабуть через те, що коли стояв в черзі за грошима, постійно фтикав на афіші - 8 липня Роджер Уотерс, СК Олімпійський...
* Музыка: Dire Straits - - Brother In Arms * Настроение: хз
|
| П || П || П:3 | |
14:28 о хрєнь яка |
короче. десь в вівторок чи в середу мене вкусив комар. спочатку ніби все як завжди - почесав і все. але нє. на наступний ранок напухло пів ноги. ходити я звичайно міг, але з напрягами за пів-дня набряк пройшов, але залишилась здорова червона хрєнь на нозі. ну думаю пох. пройде. просипаюсь в п*ятницю зранку, фтикаю на ногу, а той набряк майже чорний ну. думаю піду до лікаря. прийшов. той подивився, каже мол шо це укус якогось інфікованого - бешеного комаря або кліща. типу є якась бактерія яка заражає цього комара і тд...общупав мене всього. але висипів на тілі не було, тіки хрєнь на нозі. сказав, що впринципі воно пройде саме по собі, але можуть бути важкі наслідки через 2-3 роки у вигляді ускладнень на роботу нервової та сердечно-сосудистої систем. каже, що треба бути обережним, бо такої хрєні в нас цього року дофіга і що треба юзати мазі від комах. написав рецепт на два антибіотики і на якусь мазь. тепер всю цю хрєнь буду юзати 10 днів, а потім знов до лікаря - здавати аналізи, бо може бути зараження крові. от... вже два дні п*ю ці антибіотики. набряк вроді пройшов, але ногу всеодно забинтовую... тупі в нас комарі.
* Музыка: Dream Theater * Настроение: хєрово мну
|
| П || П || П:4 | |
12:36 випуск |
от вже й випуск відгуляли. церемонія почалась о 19 годині....закінчилась десь о 22. все було надзвичайно нудно, душно і потно. ні батьки ні ми не витримували, але дивлячись на задоволені рожі вчитилів, було ясно, що їм це подобається. знову даруємо квіти, знову говоримо слова подяки...мля...задовбало. десь о 22.30 були вже на місці п*янки. зробили невеличкий салют і почалася гуляння. спочатку на наших столах було тільки вино. потім хтось стащив з батьківського стола горілку, потім просто батьки почали носити горілку нам на столи. ну. поскільки оної ми не вживаємо, то вирішили придбати літрову бутилку абсенту. правда лімончики швико закінчились поперли зустрічати сонце на володимирську гірку. зустріли. поперли на Труханів. вже о 6ій ранку я купався на Дніпрі. от...дома був десь в 13.30 і ліг спати. короче якось дивно. більше я чекав від випускного.
зі. взяв вчора білети на Пінк Флойд
* Музыка: Pink Floyd - - P-U-L-S-E * Настроение: раннє
|
| П || П || П:11 | |
16:41 от |
все. сєдня випуск. черег пару годин. прощавай школа. блянах 10 років каторги закінчилось
* Музыка: The Beatles - Help * Настроение: дивне
|
| П || П || П:11 | |
21:26 ..... |
життя завжди таке складне???
* Музыка: Steve Vai - Building The Church * Настроение: ніяк
|
| П || П || П:7 | |
15:59 ФУТБОЛ |
УКРАЇНА ВПЕРЕД ! ! !
* Музыка: матч * Настроение: патріотичний
|
| П || П || П:8 | |
20:53 іспит |
ну от. здав сєдня історію. 10 балів. тепер можна розлабитись... це було навіть забавно - діфчата бігають по коридорам з розмазаною від сліз косметикою і з криками "Ааааа, ми нічєво нє знаєм" - тому що дури, хтось додав, та діфчата звикли...та нічого, сдадуть в серпні а взагалі, не такий страшний чорт як його малюють вже й відсвядкував здачу ненависної історії в пабі Каверн. тепер все нормально..
ЗІ. пам*ятаєте старий, радянський фільм про пригоди Шуріка, як чувак прийшов на іспит з радіо і перев*язаною мордою? типу вуха стріляють? і йому ще відповіді диктували. пам*ятаєте? так от. така практика до цього часу юзається, тільки тепер за допомогою Хендс Фрі для мобілки (юзав не я!)
* Музыка: The Beatles - Please Mister Postman * Настроение: finish
|
| П || П || П:7 | |
20:30 історія.. |
фффф вчу історію...задовбався вже.. лог з Рікітом... обговорюємо історію:..
rikit (20:27:33 11/06/2006) я думав, шо ти зубриш не відриваючись speedy_gonzales (20:27:50 11/06/2006) ти шо хоч шоб я йобнувся? speedy_gonzales (20:27:55 11/06/2006) і так мізки плавляться rikit (20:28:05 11/06/2006) ти ітак йобнутий, куди ше далі
це в нас така братьська любофф...
* Музыка: Чемпіонат Світу, яка там музика.. * Настроение: історія жжот...
|
| П || П || П:20 | |
02:44 за що тебе, кохаю і люблю..... |
мяяу.... знову тривалий час ніфіга не писав в ЖЖ., треба тіпо виправляти ситуацію...мля, знайшов час звичайно....половина третього... ех.... зараз знову накатаю довжелезний пост і його ніхто не осилить і не прокоментує
ходив на концерт ФЛІТа в Бочку, що на Петрівці, концерт був класний...ходив з двома однокласниками та з діфчиною....сподобалось. хоча я панк і не люблю, але українське є українське! відірвався...позустрічав, як завжди, дофіга знайомих з всяких хворумів і не тільки....після концерту напрягав з тою ж діфчиною басиста ФЛІТа, шоб він віддав нам свою червону краватку, не віддав, собака, казав, шо мов воня в нього одна така єдина і тд... перед концертом тусив з Спєлєрром і Дарк Соул, поплелися на Контракт - хотіли розвіяти той міф про МІКофців, мов шо вони постійно біля сковороди мікофців не зустріли, але були ГАшники...посиділи попили з ними пива, погризли рибу(як я їв рибу вони на довго запам*ятають...) потім поїхав на вищезгаданий концерт...
відбув останній дзвоник в школі. вже й два іспити склав - алгебру та геометрію..по 10 балів. 13 числа історія, а я ніфіга звичайно не знаю...пох. два рази(!!!) ходив на ОМЕН 666 - ржачний фільм, з Штольнею йому, звісно, не зрівнятись, але добротна комедія. вийшла...
забрав в Френда аніме, а в Валерона Альфа - тепер я або гуляю, або граю на бацу, або фтикаю аніме чи Альфа а, ну ще історію вчу
ось
вітаю всіх з початком ЧС 06 по хвутболу.. всім дивитися програму Третій Тайм з Савіком Шустером по ICTV. Просто аццка програма, з Костилем щойно фтикали, думав що розплачусь від сміху. Таке враження, що вони там добряче дьорнули горілочки перед програмою..
Ось... о це зараз нєфіг робити, пишу єрунду всіляку в жж...ну й фіг. все.
* Музыка: Фліт - - Згаяний Час * Настроение: ніч
|
| П || П || П:6 | |
23:44 комб |
от. оскільки в мене ДР, зробив собі подарунок. купив басовий комб. Fender Rumble. зображення сабжа в коментах
* Музыка: Guano Apes - - Lords of The Boards * Настроение: ДР..
|
| П || П || П:15 | |
17:22 flshmb 1 |
тепер буду рахувати ці флешмоби

* Музыка: Lost In Twilight - Forest Of Frozen Time * Настроение: сакс
|
| П || П || П:22 | |
|
|
|